Ferielejlighed i Berlin udlejes – Stor 2 værelses lejlighed (ca. 80m2) udlejes i hjertet af Berlin til ferieophold

Stue

Billig ferielejlighed i Berlin udlejes 

Ferielejligheden i Berlin ligger meget centralt i det fantastisk dejlige Prenzlauer Berg med 2 min. gang til Helmholzplatz som er omgivet af hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Fra ferielejlighedens centrale placering er det utrolig nemt at komme til alt hvad der er værd at foretage sig i denne fantastiske by. Ferielejligheden ligger afskærmet i gården således at der er dejlig ro til trods for at man bor midt i en dynamisk storby som Berlin er.

Udlejningslejligheden som ligger sydvendt på 4. Sal, indeholder en stor stue med køkken, gang, helt nyt badeværelse og soveværelse. Der er 4 sovepladser (dobbeltseng i soveværelset og 2 enkeltsenge i stuen). Ferielejligheden er ny-renoveret med moderne indretning. Der er gratis trådløst internet, tv og musikafspiller (tilslut telefon, Ipod eller computer med via audiokabel).

Der er 200 m til offentlig transport (S-Bahn og sporvogn) hvor du når Alexanderplatz på ca. 8 minutter. Der går tog direkte fra Schönefeld lufthavn til ferielejligheden som tager 35 min. Med bil nås lejligheden på 5 en halv time fra Odense.

Apr 24, 2013 | Posted by | 0 comments
Premium Wordpress Themes by UFO Themes